tisdag 10 maj 2011

Vilken födelsedagspresent!

Idag fyller jag 69 år. Det har min son informerat mig om. Jag vet inte om jag så gärna håller med om antalet år, med födelsedagen har i alla fall firats! Uppifrån Gällivare kom ett paket från mina nära och kära med massor av fint, och inte minst ett digert gäng med sticknålar, det mesta från mormor Doris, som tyvärr inte har händer som låter henne sticka själv längre. I "stick-kitet" fanns också stoppnålar, stickmarkörer (som jag sökt efter på flera garnbutiker här nere utan framgång), ett häfte med riktigt läckra mönster och en sticknålsmall. Det var hur kul som helst att öppna, och med allt annat fint jag fick så var det riktigt en perfekt present!
Nu ska jag fortsätta födelsedagskvällen här med att sortera lite av höstgarnerna, och sedan sy ihop en tröja i Bjuris-kollektionen som jag nästan glömt bort att jag hade i en påse! Kanske det blir lite filmmys med min Ante också?! En skön kväll helt enkelt!:)

2 kommentarer:

  1. Vad roligt att din födelsedag var toppen! jag brukar få tyger emellanåt av min mormor också, det är toppen!

    Har du btw sett den här bloggen http://husmorsskolan.blogspot.com/ som jag brukar spana på? Synd bara att jag inte kan sticka...

    Hade gott!

    SvaraRadera
  2. Ja, visst är det roligt när man kan återanvända det ens äldre har haft!:)

    Jag var in och kikade på bloggen Du tipsade om! Den verkar helmysig!

    Kram!

    SvaraRadera