lördag 13 augusti 2011

"Vaja"! Hjälp mig och vinn ett unikt exemplar! :)

Här kommer bilder på det skojigaste jag har knåpat med för denna kollektion (hittills), och det är det här halsduksprojektet jag tidigare nämnt! Modellen kallar jag för "Vaja".

Det är en ganska kul variant som man nog får kalla polo-halsduk. Nu har jag inga bilder på hur den ser ut när den inte är på, men själva polodelen är som ett långt band som nästan går två varv runt halsen, men det blir bara ett lager bak i nacken. Sedan knäpper man med två träknappar på sidan. Stycket som går ner en bit på bröstet är stickat ned ifrån ena sidan på polodelen, och har tre snörningar upptill, så man kan reglera hur vid man vill ha den. Den mittersta snörningen går över sex maskor och de två på sidorna över fyra. Som synes på nedre bilden så är den där ganska hårt åtsnörd.

Det är ju inne med polo i höst (för att inte tala om skönt när det är kallt!), och jag tror denna variant kan vara rätt smidig att ha under jackan. Varmt runt halsen, och något som täcker en bit ner över bröstet, utan att vara klumpigt.

Nu är polo-halsduken på dessa bilder ett prototypexemplar som blev lite av ett experiment, så på de jag stickat senare (kommer bilder senare!) har jag gjort polo-bandet lite lägre, och virkat en vågkant även längs den övre kanten. Det blev faktiskt mycket bättre!
Nu behöver jag hjälp för att utveckla storlekarna! Jag skulle vara ytterst tacksam om Ni damer som läser detta skulle vilja bidra med info om Ert mått kring halsen + vilken storlek (xs, s, m, l eller xl) Ni har normalt på Era kläder. Skriv En kommentar med informationen här nedan, och skriv även Er mailadress, så kommer jag lotta ut en polohalsduk i Er storlek i en unik färgställning sedan, som tack!:)

Detta exemplar är till salu, och eftersom det är en prototyp säljer jag den för 160:- inklusive frakt! Hör av Dig om Du är intresserad! :) (SÅLD)

10 kommentarer:

  1. Hej,
    Har mått 39 cm runt halsen och bär XL i kläder.

    Linda

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Har mått 36 cm runt halsen o bär strl. M i kläder.
    Mvh Katrin

    katrinthure@hotmail.se

    SvaraRadera
  3. Hejsan. Jag har mått 38.5 cm runt halsen o har storlek XXL. Ha det gott. Kram

    SvaraRadera
  4. Hej! Såg ju underbart gosig ut! Min hals mäter 33 cm och jag köper M på mina kläder!

    Hade gott och sköt om er tills vi hörs igen!

    SvaraRadera
  5. Hej!

    33 cm, stl M :-)

    theresa.divreg@gmail.com

    Mvh Theresa

    SvaraRadera
  6. GRATTIS Suzana! Du har vunnit! Var snäll och kontakta mig med Din e-postadress, så hör jag av mig, så Du kan få Ditt pris!:)

    Tack alla som bidragit!

    SvaraRadera
  7. Vilka fina fuskpolos! Sån vill jag gärna ha!
    Min hals mäter 34cm och jag bär stl M på kläder :)
    Lycka till!

    SvaraRadera
  8. Tack Nea!
    Jättesnällt att Du delgivit Dina mått!:)
    Tyvärr har jag ju redan dragit vinnaren i utlottningen, men det går bra att beställa polohalsdukar! Jag kommer även försöka hinna sticka upp färdiga till försäljning! Håll utkik under "till salu"-fliken!:)
    Ha det bra!

    SvaraRadera